Wie zijn wij en wat willen wij? Wie zijn wij en wat willen wij?

Wie zijn wij en wat willen wij:
De hervormde gemeente van Wjelsryp - Baaium maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

De kerk is geen besloten club van mensen die een bepaalde geloofsovertuiging aanhangen, maar een gemeenschap die midden in de wereld staat met een boodschap.

In woord en daad willen wij een wervende gemeente zijn door onze getuigenis en dienst aan hen, die het evangelie niet kennen of daarvan vervreemd zijn. Vanuit een wereldwijde verbondenheid met alle mensen voelen we ons geroepen om in onze eigen omgeving open te staan voor wat er in de wereld en dichtbij in onze dorpen gebeurt.

Wij als gemeente willen voor iedereen in onze dorpen een open gemeente zijn, wij leven ook met hen mee die niet tot de kerk behoren en delen in hun vreugde en verdriet.

Wintersjongen yn Tsjom
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10.00 uur

Eare tsjinst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30

datum en tijdstip 09-02-2020 om 9.30

datum en tijdstip 16-02-2020 om 9.30

Adventsvuur
Voor het adventsvuur: zie gemeente info!!