Wie zijn wij en wat willen wij? Wie zijn wij en wat willen wij?

Wie zijn wij en wat willen wij:
De hervormde gemeente van Wjelsryp - Baaium maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

De kerk is geen besloten club van mensen die een bepaalde geloofsovertuiging aanhangen, maar een gemeenschap die midden in de wereld staat met een boodschap.

In woord en daad willen wij een wervende gemeente zijn door onze getuigenis en dienst aan hen, die het evangelie niet kennen of daarvan vervreemd zijn. Vanuit een wereldwijde verbondenheid met alle mensen voelen we ons geroepen om in onze eigen omgeving open te staan voor wat er in de wereld en dichtbij in onze dorpen gebeurt.

Wij als gemeente willen voor iedereen in onze dorpen een open gemeente zijn, wij leven ook met hen mee die niet tot de kerk behoren en delen in hun vreugde en verdriet.

datum en tijdstip 08-12-2019 om 9.30 uur

datum en tijdstip 15-12-2019 om 9.30 uur

datum en tijdstip 22-12-2019 om 9.30 uur

Kerstzangdienst in Baaium
datum en tijdstip 25-12-2019 om 13.30 uur

Adventsvuur
Voor het adventsvuur: zie gemeente info!!